Selamün aleyküm.
Görüşmeyeli epey oldu arkadaşım ama bir birimizi özlediğimiz kesin ama bir birimizi aramadıgımız içinde üzgünüm .aradan geçen zamanın bizlerii neye dönderdigini hatıralarda kalan fotograflarda görmüşsünüz.
sordugunuz gibi o 69 kuşagının delikanlı çocukları sayın reis lakabıyla siteye ün veren iskender acar ve milli egitim teşkilatının eskitemedigi delikanlı beygirci bünyamin çetin ve sizin tabirinizle allahcı dedigin bendeniz ama bu allahcı sözündende alınmadım desem iltifat etmiş diyemem reis siz necisiniz ben bunu bir din görevlisi olarak katılmadıgımı söylemek isterim bunuda içinde ömrünü geçirdigin emniyet teşkilatının hazır cevaoları olarak görüyorum .
sevgili arkadaş maşallah epey çalıştınız ama baban rahmetli öleliden beri dir sizi yavaşlıda göremedim desem yalanmı söylemiş olurum görev anında yurt satını gezdiğin gibi tatillerin dede köye ugramıyorsun karının memleketinden desm yengede hala kızınızdı ama unuttun dostları kurt uşagında görev yaparken salim aslan bünyamin yanına varacagız çocuklarla burda kasapdan 10 kilo et alıp varıyoruz ve üstünede yazdıracagız deyince misafir umdugunu degil buldugunu yer gelin hele kapımız açık dedim hemen bir canlı kuzu aldım ve eve kapadım gelecekleri yola otamatik tüfegi aldım çıkdım baktım geliyorlar
onlar 8 liya bişarjor boşalttım salim duramadı kayıtlı silahını çıkardı oda bişarjor boşalttı hava düğün bayram havasına döndü 25 kilolu kuzuyu yediler maşallah kulakları çınlasın afiyette olsun ölmeden bir araya toplansakda o doganhisar anılarımızı bnir daha yad etmeyi istiyorum tüm arkadaşlarıma tüm köylülerime selamlar ediyorum bu siteyi kuran kardeşimde emeklerinden dolayı teşekkürler ediyorum buluşmak görüşmek dilegiyle nice mutlu yıllara ben köylü olmaktan çok mutluyum aslını inkar eden haram zadadır köylü olmak yavaşlılı olmak bir ayrıcalıktır diyor hürmetlerimi sunuyorum .halit baysal ...
Üzgünüm biz eski dost değiliz dosstun anlamı derindir doşt dost dediği kişinini yazdığını yanlış yorumlaıp alınmazbilirki benimdostum imalı konuşmaz demekki biz sadece köylüyüz.